[ ]
Watashi No Kokoro







☆ official blog ✖
✖ official twitter ★
☆ official facebook ✖
✖ official skins ★

.post blockquote { background: url(http://i.imgur.com/P3g5T.png); border-top: 1px dashed #FF0080; border-left: 1px dashed #FF0080; border-right: 1px dashed #FF0080; border-bottom: 1px dashed #FF0080; } ]]>
Lifeless People Mess Up My Day ON Monday, 17 June 2013 AT 08:27
Assalamualaikum 


hui . peekaboo? firstly just wanna say sorry bcs jarang update blog dah . why? ada bersangkut paut sedikit dgn entry kali ini . hihi ini yg dinanti nantikan oleh haters ku sekalian *muah setepek sebakul seguni* and i think entry kali ini pendek . why? eh pilantak lah blog aku , life aku do . takyah semak . ops maaf kasar bahasa.

lewls tergelak aku baca quotes atas ni . haha mcm biasa still have a new love story from me but this time lain sikit *special katakoo* now lets start the story ops wait a minute , please standby tissue sekotak dua kt tepi ok sebab entry kali ini agak seram . em do enjoy .

pada suatu hari yg indah em formal bhai haha ada satu haritu  lh ceritanya alkisah bermula . aku , ameer tgh siapkn folio sejarah kt library then tetiba si poyo tu datang . ops pocot mak ko katanya . eceh hahaha *ehem be serious sabrina* then aku turun jap ke koperasi cari pisau aku hilang .

masa nk keluar dr library tu umi dia nk masuk . ok mulanya tak perasan , as usual aku bg lah salam . but after selangkah dua aku toleh belakang . laa umi dia rupanya . ish apa lah aku ni *rabun ayam* then aku turun je la ke koperasi mencari pisau yang hilang tu . em bajet pulak ayat .

masa dh sampai koperasi tu en hadisti dan leyka dok gossip . tak pepasal aku terstop kt situ jap . haha *join gossip sebenarnya* em then masa nak naik aku nampak si poyo dan umi dia turun . leyka panggil aku then aku patah balik ke koperasi . haha but then akhirnya tegur jgk dgn umi dia .

em nak dijadikan cerita seram , si poyo text aku kata umi dia ada marah pasal entry blog aku yg sebelum ni ala yg ada gambar kami tu . haa ingat?  rupanya ada seorang hamba Allah ni print blog aku bg kt umi dia *thankyou bebanyak* wah famous jgk rupanya blog aku ni . huhuhu hihihi hehehe .

mulanya aku hangen satu badan then relax cool sbb well , haters lifeless right? mwahahahahaha *evil laugh* hehe peace yaww! em for that person , masyaAllah baiknya awak . em taknak print lg ke entry blog saya then tampal kat dinding sekolah? huhu sayang awak . muahmuah .

end of that horror story . yeay lepas seksa nk cerita pasal tu . so apa cara nak kawal kemarahan? yes , berwuduk . rajin solat . jangan dilayan permainan syaitan yg satu ni . em dengki dan iri hati tu pun kalau di ikutkan kelak diri sendiri yg binasa *engkoo yg rugi* ish ish ish .

so now alhamdulillah exam okay . em markah hampir semua 70 ke atas . amat sedih kecewa and else tp nak buat cemana . barang yg lepas jgn dikenang . aiceh . btw wish me luck in PMR guys . tq . gtg . muah love uolss ;*

0 Chūshaku