[ ]
Watashi No Kokoro







☆ official blog ✖
✖ official twitter ★
☆ official facebook ✖
✖ official skins ★

.post blockquote { background: url(http://i.imgur.com/P3g5T.png); border-top: 1px dashed #FF0080; border-left: 1px dashed #FF0080; border-right: 1px dashed #FF0080; border-bottom: 1px dashed #FF0080; } ]]>
Serabut Otak Serabut Hati ON Saturday, 12 January 2013 AT 00:56
 Assalamualaikum


Moshimoshi . Dah lama tak update entry blog. Yelah , budak pmr busy kan . Kuikuikui sampai waktu birthday sendiri pun still tak update blog . Bukan apa , cuma sebab masa aku terlalu padat tahun ni . dengan nak siapkn homework lagi , salin jadual lagi , sediakan maklumat for subjek geografi lagi , well aku jadi ajk subjek geografi tahun ni *takda kelayakkan langsung* leyka ah main bantai je nama aku . Padahal subjek geo aku bukan lah pandai mana pun. 

Aku harapkan tahun ni dapat membawa kebahagiaan buat aku , rupanya tidak . kalau ada pun hadirnya cuma sebentar  *ayat sastera dah keluar* aku hanya mampu senyum dan teruskan kehidupan walaupun act semangat nak hidup dah takda.  Idk ah apa nak jadi dgn aku skrg. Aku rasa mcm mati lagi senang. Satu-satu masalah dating, semuanya buat aku serabut otak. Mulanya aku taknak story pun kat blog ni tapi sbb aku dah taktahu nak story kat siapa, aku story jela disini.

Sedar tak sedar relay aku dgn cinta hati dah nak masuk dua bulan. Act aku tktahu apa status relay kitorang. Jumpa kt sekolah pun dia mana tegur aku. Allah je yang tahu apa yg aku rasa. Sampai satu hari tu aku lepak dgn Aten dan Ameer, diorang nasihatkan aku. Aku menangis depan diorang. Ayat aten buat aku rasa nak terjun klcc sepuluh kali *k gurau je* bukannya aku takfaham apa yg dia cuba sampaikan, aku faham tapi aku diam je. Aku tahu Aten nasihatkan aku sebab sayangkan aku.

“kalau dia betul-betul sayangkan kau wey, dia tetap akan cari jalan cemana nak contact kau. Ni kalau jumpa kau pun dia tak pernah tegur. Kau fikir lah sendiri”

Semalam aku jumpa Syahmi Hafiz he so adorable. Dalam tak sedar aku dah mula sayangkan dia sampai lah satu masa semalam, dia lamar aku. That’s it! Inilah yg aku takutkan. Hati aku berbelah bahagi. Aku nak terima tapi sebab aku taktahu status aku apa, aku fikirkan dulu. Aku whatsapp dgn Anies malam tu. Anies pun ada nasihat kan aku. Aku whatsapp dgn Hadisti pun dia nasihatkan aku benda yg sama . *kembar hati ke pe* semua pakat suruh aku terima.

"saya suka awak. saya selalu stalk awak. saya ada banyak gambar awak. will you.... be mine?"

Tapi belum sempat aku nak bagitahu Syah, dia tanya aku about cinta hati aku tu. Terus down mood aku. Aku nak cuba ceritakan benda yg sebenar tapi syah kata dia nak tidur. Hancur hati aku wey. Aku tidur sambil menangis sampai aku bangun pagi tadi pun still menangis *bodoh kan* imma awesome panda now. Comel kut. Hihi sesi perasan seketika. Hmm dia langsung tak bagi aku peluang nak bagi penjelasan. Tapi tak pa lah kalau syah dah taknak dekat aku. Aku redha.

Sekarang aku sayang dua-dua. Tapi aku rasa aku akan pilih Syah memandangkan cinta hati tak make effort langsung nak contact aku. Btw now aku nak fokus balik kt study. *usaha tangga kejayaan* wkwkwk biar lah hati aku sakit asalkan cinta hati dan Syah bahagia. Ouh nak ucap thanks jugak kt mereka yg wish birthday aku 5january haritu kat twitter, facebook, text, call and hadiah. Hehe appreciate sangat . sayang korang tinggi awan ;*

0 Chūshaku